Geen Opbouw hoogte genoeg?

Oeps... een betonplaat onder de oude vloer? Geen plaats voor een geïsoleerde vloeropbouw dus. We kunnen u een totaal oplossing bieden voor de volledige vloeropbouw. Zonder uitbreken van de betonplaat. Vloerisolatie, Vloerverwarming en dekvloeren(chape). De plaatsing van een vloeropbouw door PURSPRAY uit Hooglede is snel en efficiënt. De oplossing in 4 stappen.

1 Isolatie2 Bewerken isolatie3 Vloerverwarming4 Chape

1 De gepaste Isolatie kiezen

Bij een grondige renovatie is vloerisolatie niet meer weg te denken. Het verhoogt het wooncomfort en maakt het verwarmen efficiënter. Bij een lage vloeropbouw wordt er vaak ingeboet op isolatie. Door met meerdere soorten isolatie te werken, kunnen we de perfecte match vinden voor u project.
Vraag je gratis plaatsbezoek

2 Nabewerken isolatie

Wanneer het krap wordt om een traditionele vloeropbouw te hanteren, kan er hoogte gewonnen worden door een dunnere dekvloer (chape) te plaatsen. Daar voor moet de vloerisolatie zeer vlak zijn. Dit kan bereikt worden door een nauwkerige plaatsing, maar ook door het nabewerken van de isolatie laag. Door middel van schuren of machinale bewerking met onze eigen gepatenteerde machine.
Vraag je gratis plaatsbezoek

3 Vloerverwarming

Voor de vloerwerwarming hebben we meerdere systemen in petto. Afhankelijk van de beschikbare opbouwhoogte, vloerafwerking en verwarmingsinstalatie. Kan het gepaste systeem gekozen worden. Ook in samen werking met uw vaste sanitaire technieker.
Vraag je gratis plaatsbezoek

4 chape

Boven op de vloerverwarming of isolatie komt de dekvloer. Ook hier in kunnen er keuzes gemaakt worden die de opbouwhoogte beïnvloeden. Naargelang de situatie kan er een keuze gemaakt worden inzake de dekvloer. Dat kan gaan van klassieke methodes zoals zand-cement chape tot vloeichape en zelfs droge vloeropbouwen. We helpen u de juiste en verantwoorde keuze te maken.
Vraag je gratis plaatsbezoek

Wij helpen u!

"De gepaste oplossing vinden kan een hele opgave zijn. Verstokt zijn aan tradionele bouwprincipes of merk gebondenheid, kan de juiste oplossing in de weg staan.
We werken met een selectie van meerdere producten. Alleen zo kun je de gepaste oplossing vinden voor u project.
Ik help u graag verder in deze zoektoch.
Isolatie, vloerverwarming en dekvloer, een all-in-one systeem.

Stel ons op de proef en geniet van onze service en kwaliteit."


Ignace Roelens
Zaakvoerder

Gratis plaatsbezoek

Gratis plaatsbezoek aanvragen

Ignace helpt u graag verder in het vinden van een oplossing. Bespaar tijd, geld en energie met een compleet vloeropbouw-systeem van Purspray.

Uw gegevens worden niet voor marketingdoeleinden gebruikt.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.