Isolatie voor binnenmuren en buitenmuren

Bij oudere gebouwen zonder spouw komen vaak isolatieproblemen voor. Spuitisolatie op de binnenmuren lost dat efficiënt en doortastend op. In renovatie is purschuim het geschikte materiaal voor isolatie van de buitenmuren. Binnen de dag geniet je van het eindresultaat.

Binnenmuurisolatie

Bij woningen zonder spouw is geen isolatie voorzien. Denk maar aan beschermde momenten of historische gebouwen. Spuitisolatie is hiervoor de perfecte oplossing. Het spuiten duurt minder dan een dag. Zo geniet je snel van hedendaags wooncomfort in oude en beschermde gebouwen. Bovendien is Purspray een erkend installateur van binnenmuurisolatie waardoor je isolatie in aanmerking komt voor renovatiepremies. Vraag je gratis offerte of lees meer.

Buitenmuurisolatie

Het isoleren van je buitenmuur met purschuim gebeurt aan de buitenkant van je woning. Bij een stevige renovatiewordt bijvoorbeeld de buitenmuur afgebroken, waardoor plaats ontstaat voor purisolatie op de buitenkant van de binnen muur. Ook rechtstreeks op de buitenmuur is spuitisolatie mogelijk, zowel bij renovatie als nieuwbouw. Na het aanbrengen van het purschuim zorgt een nieuwe gevelbekleding voor de afwerking. In welke situatie je ook bevindt: sowieso zorgt purschuim voor een snelle en grondige isolatie van elke buitenmuur. Vraag je gratis offerte

Wat kost gespoten muurisolatie?

Vraag nu een gratis offerte en/of plaatbezoek aan. Klik "OFFERTE".

Offerte

Isolerende schil

Met gespoten purschuim geniet je van heel wat isolatiemogelijkheden. En dat mag je best letterlijk nemen. Dankzij onze expertise en de klasse van spuitisolatie is het mogelijk om de isolatie van je binnenmuur naadloos te laten overgaan in je dakisolatie of vloerisolatie. Zo sluiten we koudebruggen volledig uit. Hou er wel rekening mee dat een ventilatiesysteem nodig is.

  • Snelle plaatsing
  • Naadloze isolerende schil
  • Geen koudebruggen of opstijgend vocht

Purschuim van de beste kwaliteit

Isolatiewerken vragen om de hoogste kwaliteit. Daarom werken we uitsluitend met Soudal-producten. Het purschuim is 100% stabiel. Bovendien behoudt het in alle omstandigheden zijn vorm. Soudal is koploper in het produceren van het mileu vriendelijker HFO purschuim. Zo ben je zeker van een goede en betrouwbare isolatie. Dat is graag gedaan.

  • Efficiënt
  • Zeer stabiel
  • Betrouwbaar
  • Behoudt zijn vorm
  • HFO technologie (i.p.v. HFK)