Onze vloeichape bestaat uit zand, water en bindmiddel. Het bindmiddel is een samenstelling uit “gerecycleerd” calciumsulfaat en toeslagstoffen. Een ROCA anhydriet dekvloer is een dunne chape laag. Dunner dan traditioneel, maar toch sterker. De chape geleid goed en krimpt niet.
Vloeichape heeft een andere samenstelling en plaatsings methode dan zand-cement dekvloeren. Er wordt een bindemiddel op basis van gips gebruik in plaats van cement. En de dekvloer wordt gegoten in plaats van gesmeerd.
Vloeichape heeft een andere samenstelling en plaatsingsmethode dan zand-cement dekvloeren. Er wordt een bindmiddel op basis van gips gebruikt in plaats van cement. Daardoor heeft een anhydrietvloer andere en vaak betere eigenschappen.
"Anhydriet vloeichape kan makkelijk onbekleed blijven en korrelt niet uit. Perfect voor de zoldervloer en kamer, die pas later worden afgewerkt!"
Welke dikte heeft een ROCA anhydriet dekvloer? Afhankelijk van de ondergrond van uw project, vanaf 10mm.
Das abnormaal, maar niet onmogelijk.
Een vloeichape hechtend aan de ondergrond. Om niveauverschillen weg te werken, renovatie van het oppervlak of als hechtende chapelaag.
Anhydriet vloeichape gegoten op een PE-folie. Een dunne chapelaag niet hechtend aan de ondergrond. Handig bij weinig hoogte en niveau verschillen
Anhydriet vloeichape gegoten op een PE-folie. Kan geplaatst worden op alle drukvaste en goed geplaatste isolatiematerialen.
Vloerverwarming op isolatie = min 50mm
Vloerverwarming op isolatie van ROCA = 45mm
Op buizen van diameter 16mm en 18mm
Een ROCA systeem bestaand uit: Lage opbouw vloerverwarming met 30mm vloeichape op een geïsoleerde ondergrond.
Een ROCA systeem bestaand uit:
Lage opbouw vloerverwarming met 15mm egaline op een
harde ondergrond.
Vraag nu een gratis offerte en/of plaatbezoek aan. Klik "OFFERTE".